Monday, July 6, 2009

Jantan kah aku??~


Semalam I was chillin' out with housemates...

Ngah borak2 tu camner ntah terkeluar plak topik care org berjalan...

Sronok la kitorg duk mengata care2 org berjalan..

Pastu aku ckp to one of my haousemate..

'oit cik milly (bkn name sebenar)..ko jln lengang..cmni'..she watch me imitate the way she walks..punggung dihayun ke kiri n kanan gracefully...

Muke geram seperti sudah dan tangan sudah form bentuk sepit sedia utk mencubit aku seperti ketam..

Gelak la housemate aku lagi sorg...

So I got carried away...gelak cam hantu...

Pastu my haousemate yg selalu dengki ngan aku mengeluarkan lagi statement of the year nye kepada aku...

'Amboi gelak sakan nampak, gelak2, dari ko tu jalan cam jantan'...

Tersedak aku...alamak..cam jantan..(-_-'')..

Ok..pasni aku kene praktis jalan with heavy books on my head with heels...

Baru leh jln cm model...

*chewing gum sambil selongkar almari cari buku berat*

6 comments:

  1. Haha.
    Praktis makes perfect.
    Posture kena btol, and kena silangkan kaki skit waktu jln.
    That is how they do catwalk.
    =p

    ReplyDelete
  2. pojan~
    sungguh ampeh kamu gelakkan aku..

    knowlee~
    baek cikgu..
    better start practicing now...
    hehehehe..

    ReplyDelete
  3. ngok ngek tol la..hahaha
    alah.. ko jln jer cmna pon, asal smpai tmpt yg nk dituju :)

    ReplyDelete
  4. wooo
    xla...biasa je.ok pe.mana ada jantan nya

    nak jadi perempuan betul2 pakai kimono la. mmg sah jalan srettt....srettt.

    cara berjalan xmenentukan yg seseorg itu sgt2 dutchess.sopan bagai nak rak.hehe.sopan pun bertempat gak.kalau lebih2 tu aku pun xsuka tgk.gedik sgt.rasa nak tolak je masuk longkang.

    ReplyDelete
  5. Mclalala~
    btol..jnji sampai..
    aku inesen x berdosa..

    Zali~
    srett..srett..
    that's funny..
    y thank u zali..
    aku maseh perempuan rupe nyer..
    hehehehe..

    ReplyDelete