Wednesday, September 30, 2009

Duit Raya~

*kisah benar ini sudah diubah sedikit for entertainment purpose..but it's real ok..*

kakak aku yang cun sering dikejar ramai jejaka...

so raya tahn ni yg adala seorg admirer kakak aku datang...

nk ambik hati keluarga la konon..

so nk x nak aku pun kene layan skali...*roll eyes*

pastu tym die nk dekat balik tu...

dia panggil aku...

'adik meh cni..nah..duit raye'

aku senyum lebar...*air mata bertakung terharu..sbb aku nyer zaman duit raye da berakhir thn lepas*

u kno what..aku x kesah la aku pendek n bulat..

awet muda..and above all..aku dapt duit raye...

maybe next year aku shud serve admire kakak aku w double ponytail so can innocently double my duit raye..hahahahaha....

6 comments:

  1. alaa mst dia nak impress ur sis heheeh

    ReplyDelete
  2. cik jas~
    tu la..tp x kesah meh..
    bkn senang nk dpt duit free2..
    hahahaha...

    ReplyDelete
  3. kah kah kah

    comel, rasa macam ikan emas pulak kamu nih

    ReplyDelete
  4. pojan~
    Ape gelak?
    ok la tu..ikan emas pun kiut ape?
    hehehehe..

    ReplyDelete
  5. unknown~
    m one lucky gurl..*giggle*

    ReplyDelete